Tratamente

Tratamentele osteopatice, terapia craniosacrală și neurofeedback-ul sunt terapii holistice cu rezultate în multe afecțiuni ale corpului și creierului.

terapie-neurofeedback

Neurofeedback

Neurofeedbackul este o soluție terapeutică cu rezultate în cazul disfuncționalităților creierului. Aceasta este o metodă blândă si non invazivă de evaluare și antrenare a creierului pentru întărirea patternurilor sănătoase, crearea de noi patternuri și crearea de conexiuni mai bune la nivelul creierului.osteopatia tratament diagnoză preturi

Osteopatie

Osteopatia este o terapie non-invaziva avand ca obiectiv reactivarea si imbunatatirea functionalitatii sistemului musculo-scheletal prin tehnici de mobilizare a articulatiilor, relaxarea muschilor si a fasciilor si astfel optimizarea sistemului mio-fascial, osteo-articular, visceral si craniosacral al intregului corp.terapie cranio sacrala

Terapie craniosacrală

Terapie craniosacrala sau terapia craniala sacrala este o metoda blanda si noninvaziva de terapie manuala care consta in manipularea cu miscari foarte fine a oaselor craniului, gatului, osului sacru si a coloanei vertebrale. Scopul este de a reduce compresia si de a restabili fluxul lichidului cerebrospinal in sistemul nervos central. Astfel, se reactiveaza capacitatea intrinseca a organismului de a se vindeca si restabili in echilibru.

Sedinta-Kinetoterapie

Kinetoterapia

Kinetoterapia are ca element central exercițiul fizic și este utilizată pentru a preveni îmbolnăvirile fizice, pentru a preveni complicațiile și sechelele în cazul îmbolnăvirilor neuro-musculo-articulare. Kinetoterapia ajută la recuperarea funcțiilor afectate în situaţii posttraumatice şi postoperatorii, la recuperarea sportivilor, la dezvoltarea corectă a posturii copiilor și ca exerciții pentru o naștere ușoară și recuperare rapidă după naștere.

fizioterapie

Fizioterapia

Fizioterapia utilizează o gamă largă de tehnici și proceduri pentru a ajuta la reducerea durerii, inflamației, îmbunătățirea circulației sanguine, creșterea flexibilității și a forței musculare, ameliorarea posturii și îmbunătățirea coordonării și a echilibrului.

Terapii Osteomedicare

Îți datorezi momente fără durere

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău în menținerea sănătății tale zi de zi

ro_RORO