Tratamente

osteopatia tratament diagnoză

Osteopatie

Osteopatia este o terapie non-invaziva avand ca obiectiv reactivarea si imbunatatirea functionalitatii sistemului musculo-scheletal prin tehnici de mobilizare a articulatiilor, relaxarea muschilor si a fasciilor si astfel optimizarea sistemului mio-fascial, osteo-articular, visceral si craniosacral al intregului corp.

masaj terapeutic

Masaj terapeutic

Masaj terapeutic – prin acest masaj, terapeutul realizeaza tehnici specifice de relaxare asupra muschilor pacientului. Scopul este de a elimina tensiunile musculare acumulate datorita antrenamentelor, pozitiilor incorecte, tensiunii si stresului din viata de zi cu zi, cat si de a favoriza drenarea limfei si a sangelui din tesuturi, alaturi de relaxarea propriu-zisa a tesutului conjunctiv.

Terapie raindrop

Terapia Raindrop este o terapie manuala a coloanei vertebrale efectuata cu uleiuri esentiale Young Living care se adreseaza sistemului imunitar si coloanei vertebrale, cu ecou terapeutic in intreg organismul. Terapia Raindrop se concentreaza pe zona coloanei vertebrale, utilizeaza uleiuri esentiale young living cu proprietati antiinflamatorii, antivirale, descongestionante si tonifiante impreuna cu tehnici traditionale de masaj.

terapie cranio sacrala

Terapie craniosacrală

Terapie craniosacrala sau terapia craniala sacrala este o metoda blanda si noninvaziva de terapie manuala care consta in manipularea cu miscari foarte fine a oaselor craniului, gatului, osului sacru si a coloanei vertebrale. Scopul este de a reduce compresia si de a restabili fluxul lichidului cerebrospinal in sistemul nervos central. Astfel, se reactiveaza capacitatea intrinseca a organismului de a se vindeca si restabili in echilibru.

drenaj-limfatic

Drenajul limfatic

Drenajul limfatic are un profund efect detoxifiant asupra corpului si are drept scop eliminarea deseurilor biologice prin stimularea drenarii vaselor limfatice si venoase, daruind corpului o stare de usurinta, datorata eliminarii toxinelor si rehidratarea corecta. Acest masaj se aplica persoanelor ce intampina dificultati in auto-detoxifierea corpului etc. Este adjuvant in curele de slabire, in eliminarea inflamatiilor de orice fel etc.

masaj-anticelulitic

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este un masaj modelator care are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea tesutului adipos influentand puternic metabolismul celular cat si sistemul circulator periferic. Imbunatateste circulatia sangelui si reda pielii elasticitatea sa prin stimularea producerii colagenului. Efectul masajului anticelulitic este amplificat de folosirea unor creme de masaj specifice ce sunt special concepute pentru acest tip de masaj.

Neurofeedback

Neurofeedback

Neurofeedbackul este o soluție terapeutică cu rezultate în cazul disfuncționalităților creierului. Aceasta este o metodă blândă si non invazivă de evaluare și antrenare a creierului pentru întărirea patternurilor sănătoase, crearea de noi patternuri și crearea de conexiuni mai bune la nivelul creierului.

reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o metoda extrem de eficienta in foarte multe afectiuni, aplicand anumite puncte reflexogene care au ca efect stimularea resurselor organismului si a proceselor sale de autovindecare. Reflexoterapia relaxeaza picioarele obosite si confera o stare placuta de relaxare, linisteste corpul si inltura oboseala cronica.

Terapii Osteomedicare

Îți datorezi momente fără durere

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău în menținerea sănătății tale zi de zi