Prețuri terapii

Te așteptăm la centrul de sănătate Osteomedicare

Beneficiază de servicii specifice de osteopatie,  terapie craniosacrala, neurofeedback.

Terapiile complementare Osteomedicare

Diagnosticul osteopat descoperă tulburările de mobilitate a țesuturilor, a organelor și a articulațiilor din perspectiva întregului corp și terapia stimulează autovindecarea. Tratamentul osteopat este benefic pentru ameliorarea și eliminarea durerilor de spate, durerilor digestive și a durerilor din întregul organism.

Pentru susținerea procesului de vindecare recomandăm terapia craniosacrală, o terapie blândă. Prin profunzimea sa eliberează anumite restricții din corp, ajungându-se la cauza ce a determinat aceste restricții. Emoțiile negative și de lungă durată pot provoca dureri fizice, iar prin terapia craniosacrală aceste emoții sunt eliberate și începe procesul de vindecare. Aceleași preturi ca la osteopatie sunt aplicate și ședințelor craniosacrale.

Tulburările creierului sunt adresate în clinica Osteomedicare prin terapia neurofeedback. Această terapie antrenează creierul să fie eficient și sănătos. De aceea neurofeedback-ul este benefic pentru performanța creierului, atât la copii cât și la adulți.

Lista de preturi pentru serviciile oferite de Osteomedicare poate suferi modificări. Vă rugăm vă faceți o programare unde regăsiți prețul final. La întâlnirea cu noi veniți cu 10 minute înainte. Osteopatia și terapia craniosacrală au o durată de 55 de minute, ședința de neurofeedback are durata de 30 de minute iar ședința de kinetoterapie are 50 de minute.

Terapiile complementare Osteomedicare sunt oferite de profesioniști în domeniul lor, cu multe ore de practică. Studiile continue sunt obligatorii în acest domeniu, iar terapeuții noștri sunt la zi cu noutățile.

Terapii Osteomedicare

Îți datorezi momente fără durere

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău în menținerea sănătății tale zi de zi

ro_RORO