Masaj anticelulitic

Celulita este o stare ce anunță o tulburare a circulației sanguine sau a celei limfatice.

Masajul anticelulitic ajută la atenuarea sau dispariția celulitei, în fucție de stadiul acesteia. Celulita din stadiul 1, care se vede doar la plierea pielii, mai ales din zona coapselor, poate fi îndepărtată total în urma masajului anticelulitic.

Celulitele din stadiile 2-4 sunt mai ”încăpățînate” și pot fi îndepărtate după o serie mai mare de ședințe și o dietă personalizată.

Beneficiile Masajului Anticelulitic

  • îmbunătățirea circulației sanguine
  • stimulează sistemul limfatic ce duce la reducerea fluidelor răspunzătoare de formarea celulitei
  • îmbunătățirea elasticității pielii și a tonusului acesteia
  • activarea sistemului venos ce conduce la eliminarea reziduurilor metabolice celulare

Masajul Anticelulitic îndepărtează țesutul adipos și aspectul neplăcut al celulitei.

Tratamentul anticelulitic este realizat punctual, pe zona afectată. Masajul are un anumit grad de disconfort, dar dacă este făcut corect nu va lăsa vânătăi și nu este dureros.

Terapeutul va începe cu mișcări ușoare de frământare, cu ajutorul unei creme anticelulitice. Apoi mișcările devin din ce în ce mai ferme cu rol de a sparge celulele adipoase.  O ședință durează 55 de minute.

Factorii apariției celulitei

 

În primul rând este nevoie să înțelegi care sunt factorii de apariție a celulitei. De multe ori, sedentarismul, mesele copioase, fumatul sau chiar dietele drastice duc la apariția celulitei. Aceasta apare mai frecvent la femei, atât slabe cât și corpolente.

În al doilea rând,celulita poate apărea datorită dereglărilor hormonale, a compromiterii circulației sanguine sau a circulației limfatice.

Masajul anticelulitic, de multe ori nu te scapă de celulita profundă, dar te ajută să te menții sănătos și în formă.

Centrul de sănătate Osteomedicare

Vino la diagnostic și tratament

Celulita este, în general, boala sedentarismului și a alimentării necorespunzătoare. La prima ședință de masaj anticelulitic se va diagnostica gradul celulitei și vei avea parte de un tratament personalizat.

Terapii Osteomedicare

Îți datorezi momente fără durere

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău în menținerea sănătății tale zi de zi

ro_RORO