Despre Osteomedicare

Your Health Care Centre

Echipa noastră

Echipa Osteomedicare e formată din specialiști bine pregătiţi, cu studii temeinice în domeniile în care activează.

Centrul tău de sănătate Osteomedicare

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să ne asigurăm că prin servicii de înaltă calitate vă recăpătați echilibrul psihic și fizic.


Paul a studiat medicina osteopată în Danemarca, dar după câțiva ani de practică la Copenhaga a revenit în România, deoarece aici consideră că se poate exprima cel mai bine ca om și ca terapeut.

Alegerea osteopatiei nu a fost una dificilă. A știut de la început ce vrea să facă. Avea nevoie doar de cadrul științific adecvat. Și l-a găsit.

Studiul aprofundat al modului în care funcționează corpul uman face din osteopatie o provocare continuă pentru el. Descoperirea anatomiei funcționale, a asocierii organului cu funcția, sunt acum parte din activitatea sa ca osteopat.

Pentru Paul dezvoltare înseamnă să citești continuu și să înveți continuu. Doar așa un osteopat devine valoros în timp. 

"Sunt alături de oameni în procesul lor de autovindecare" -Paul Caradan

  • Master în Neurobiologie, titlu obținut la Universitatea din București, Facultatea de Biologie
  • Absolvent de studii de Neuroștiințe, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”
  • Stagiu de pregătire practică, timp de doi ani, în domeniul electroencefalografiei (EEG), în cadrul Laboratorului de Explorări Funcționale din cadrul Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan”
  • A urmat cursul postuniversitar de Medicină psihosomatică de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara
  • Specialist în neurofeedback cu certificare EEG Info, Germania
  • În prezent, studiază Psihologia

Daniel este absolvent al Universitatii Nationale de Educatie fizica si Sport  – Facultatea de kinetoterapie din Bucuresti si practica cu entuziasm aceasta meserie din anul absolvirii 2015.

Aceasta profesie este potrivita din punctul de vedere al temperamentului sau sangvinic si  alege sa continue  acest maraton  de cunoastere pentru a-si imbogati cunostintele si a evolua in domeniu.  Considera ca este o persoana pozitiva si ambitioasa si doreste sa insufle aceleasi sentimente si pacientilor cu care interactioneaza.

„Lectia de kinetoterapie trebuie sa fie unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei, activand toate sistemele si organele pe care noi le cunoastem si le stimulam consecvent. Aici intervine activitatea noastra ce poate deschide noi posibilitati de miscare si convingerea pe care trebuie sa o intiparesc in comportamentul fiecarui pacient ca sa poata beneficia ulterior de multele avantaje ale unui program zilnic  de exercitii / recuperare de 30-40 minute.”, spune Daniel.

"Lectia de kinetoterapie trebuie sa fie unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei."

Terapii Osteomedicare

Îți datorezi momente fără durere

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău în menținerea sănătății zi de zi

ro_RORO