Ce este Terapia Raindrop si cum ne ajuta?

terapia masajul raindrop

Daca vrei sa stii ce este terapia raindrop, afla ca Tehnica (terapia) Raindrop este o modalitate unică de a ajuta la stabilirea armoniei. Nu este doar o excelentă scuză pentru a te îndepărta de agitația zilnică, ci este și oportunitatea perfectă de a te reconecta cu scopul tău.

Dezvoltat pe baza metodelor care au fost folosite în domeniul energiei de secole, există un motiv pentru care masajul Raindrop Technique și uleiurile utilizate în această abordare unică oferă un mod special de a te relaxa!

Prin ce este masajul (terapia) Raindrop diferit

Tehnica Raindrop a fost dezvoltata ca urmare a cercetărilor care indică faptul că multe forme de probleme ale spatelui sunt cauzate de tensiunea musculară și de toxine care duc la disconfort. Uleiurile esențiale pot ajuta la reducerea acestora lăsând spatele mai puțin strâns și tensionat, deoarece majoritatea uleiurilor esențiale utilizate creează un mediu care curăță toxinele. Picioarele  sunt, de asemenea, masate cu mai multe uleiuri care ajută la curățarea toxinelor din sistem. 

Efectele masajului Raindrop apar in timp

Efectele sunt cumulate pe parcursul mai multor sesiuni, iar rezultatele pot varia în funcție de individ. Terapia Raindrop poate ajuta și la reducerea stresului și la echilibrarea energiei. Un proces minunat începe cu o sesiune Raindrop Technique care combină uleiurile subtile, inteligența corpului și atenția asupra întregii persoane.

Câteva aspecte bine de știut despre terapia Raindrop

1.Terapia Raindrop combină știința aromaterapiei cu tehnicile Vita Flex, reflexoterapie, masaj etc, în aplicarea uleiurilor esențiale, care sunt aplicate pe diverse zone ale corpului pentru a aduce aliniere structurală și electrică. Cimbrul s-a dovedit științific ca fiind anti-infecții, antibacteriene și antivirale. Există unele indicații că scolioza este rezultatul unei activități virale sau bacteriene care a avut loc în organism la un moment dat înainte de începerea scoliozei. Aceste uleiuri esențiale pot pătrunde cu ușurință în organism și pot ajuta la uciderea oricărui virus sau bacterii care pot fi prezente. ”

2. „Terapia Raindrop combină știința aromaterapiei cu tehnicile Vita Flex, reflexoterapie, masaj, etc., în aplicarea uleiurilor esențiale, care sunt aplicate pe diverse zone ale corpului pentru a aduce alinierea structurală și electrică”.

3. „Masajul Raindrop  este un instrument puternic, neinvaziv, care ajută la corectarea defectelor din curbura coloanei vertebrale. S-au rezolvat numeroase cazuri de scolioză și a eliminat nevoile de intervenție chirurgicală la mii de oameni. Tehnica Raindrop se bazează pe teoria conform căreia multe tipuri de scolioză și alinieri ale coloanei vertebrale sunt cauzate de virusuri sau bacterii care sunt în stare latentă de-a lungul coloanei vertebrale. Acești agenți patogeni creează inflamații care la rândul lor controlează și defigurează coloana vertebrală. Raindrop Technique folosește o secvență de uleiuri esențiale extrem de anti-microbiene, concepute pentru a reduce simultan inflamația și a ucide agenții virali responsabili pentru aceasta.

Tehnica Raindrop are scopul  de a stimula fiecare organ, muschii si oasele corpului, pana la nivel celular, prin intermediul uleiurilor esentiale.

Uleiurile folosite in tratamentul Raindrop (Young living):

  • Valor  – ajuta la relaxarea muschilor spatelui si alinierea coloanei vertebrale
  • Oregano  – ulei antimicrobian puternic. Bogat in fenolpropanotide, care curata centrii receptori
  • Thyme (Cimbru) – antiseptic, consolideaza si sustine functionarea sistemului imunitar.
  • Basil (Busuioc) – ajuta sistemul muscular, relaxeaza muschii; revigorant mental si energizant
  • Wintergreen (salcie himalaiana) – este o planta originara continentului American, un analgezic, ca o aspirina naturala. Ajuta articulatiile si structura scheletului.
  • Marjoram(maghiran) – linisteste contracturile, sistemul nervos, este antiseptic si antimicrobian.
  • Cypress(chiparos)  – sprijina sistemul circulator si limfatic. Stimuleaza producerea celulelor albe. Ajuta la restabilirea programelor celulare
  • Peppermint (menta)  – sprijina sistemul digestive, respirator si limfatic, detoxifica ficatul
  • Aroma Siez – ajuta la usurarea durerilor musculare produse de carcei si a durerilor de spate in general.

Din acest articol ai aflat ce este terapia raindrop si ce beneficii are asupra corpului si spiritului. Daca vrei sa afli pe “pielea” ta

Paul Caradan

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Terapii Osteomedicare

Îți datorezi momente fără durere

Misiunea noastră este de a fi aliatul tău în menținerea sănătății tale zi de zi

ro_RORO